Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Σχετικά με την Εταιρεία

Αποτέλεσμα εικόνας για πανηλεκτρικη

Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε.Ε. - "ΠΑΝΗΛΕΚΤΡΙΚΗ" είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών από το 1961.

Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καλά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών στην αγορά, και να κρίνουμε ποιο μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Στη προσπάθεια της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, φροντίζουμε να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας με ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά.

Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, προκειμένου να ευχαριστήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας και είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε, για την ομαλή διεξαγωγή των αγορών σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση σας στην επιχείρησή μας και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας και να συμβάλουμε στην διευκόλυνση της καθημερινότητας σας. 


Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας. Για πληροφορίες δείτε με κλικ εδώ.

Όποιο τρόπο επικοινωνίας κι αν επιλέξετε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Email
Στείλτε το email σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@panelektriki.gr


Τηλέφωνο
Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 3471636 ή 210 3458434


Φυσικό κατάστημα
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται:
Κειριαδών 159, Αθήνα - Κάτω Πετράλωνα, TK 11853 (δείτε χάρτη εδώ)


Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 - 16:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Κυριακή - Αργίες: κλειστά