Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Σήματα Αξιοπιστίας

Αναζητήστε το σήμα


Σήμα Google Partner

Η πιστοποίηση Google Ads είναι μια επαγγελματική διαπίστευση που προσφέρει η Google σε άτομα τα οποία επιδεικνύουν επάρκεια σε βασικές και προχωρημένες πτυχές του Google Ads.

Το σήμα Google Partner δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αυτά να δηλώνουν ότι η Google τα αναγνωρίζει ως ειδικούς της διαδικτυακής διαφήμισης.


GR.EC.A. Προφίλ & Σκοπός

To GRECA Trustmark είναι ένα Σήμα Αξιοπιστίας που έχει διττό σκοπό.

Αφενός πιστοποιεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Αφετέρου αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον Κώδικα Δεοντολογία, ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Γιατί δημιουργήθηκε;

To GRECA Trustmark δημιουργήθηκε από την ανάγκη τόσο για αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στις διαδικτυακές αγορές (το 70% των online καταναλωτών αισθάνεται ανασφάλεια και αποτελεί τον βασικό παράγοντα ανάσχεσης της ανάπτυξης του eCommerce στη χώρα μας) όσο και διαφοροποίησης των ηλεκτρονικών καταστημάτων που λειτουργούν με διαφάνεια, σέβονται τον πελάτη και τους κανόνες της αγοράς και επενδύουν συστηματικά στο eCommerce. Το GRECA Trustmark συμβάλει θετικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου δημιουργώντας ένας διάφανο και ασφαλές περιβάλλον για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Τέλος, είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και του διασυνοριακού εμπορίου

Ποιος το δημιούργησε;


To σήμα αξιοπιστίας GRECA Trustmark δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. (Greek ECommerce Association) σε συνεργασία με το ELTRUN, το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 181/2001). Παράλληλα, το GRECA Trustmark είναι εγκεκριμένο από τον ECommerce Europe, τον Πανευρωπαϊκό φορέα ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στο πιστοποιημένο eShop. Αυτό διότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λάβει την πιστοποίηση του GR.EC.A., λαμβάνει -έπειτα από χρονικό διάστημα έξι μηνών- το αντίστοιχο ευρωπαϊκό σήμα αξιοπιστίας του ECommerce Europe. Ένα εξαιρετικά σημαντικό σήμα, το οποίο ανοίγει νέους επιχειρηματικούς διασυνοριακούς δρόμους για τα ελληνικά eShops.


Ποιος το αποδίδει;


Η απόδοση του σήματος GRECA Trustmark πραγματοποιείται με ηλεκτρονικό τρόπο στα καταστήματα που πληρούν τα κριτήρια. Εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς την αξιολόγηση λαμβάνουν το σήμα, το οποίο είναι γραμμένο σε κώδικα και ενσωματώνεται στο website του eShop. Στην περίπτωση που η αξιολόγηση δεν είναι θετική, τότε τα ηλεκτρονικά καταστήματα λαμβάνουν μία αναφορά (report) με προτεινόμενες υποδείξεις προκειμένου να διορθώσουν συγκεκριμένα σημεία της λειτουργίας τους και να πιστοποιηθούν. Λόγω των αυστηρών κριτηρίων απόκτησης της πιστοποίησης, το GRECA Trustmark θεωρείται ως ένα απαραίτητο στοιχείο του μάρκετινγκ κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος που στοχεύει σε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και διεθνώς. Η διαδικασία αξιολόγησης παρέχεται δωρεάν στα μέλη του GR.EC.A.
Συνεργάτης SKROUTZ.GR


Το Σήμα "Skroutz Partner"  εμφανίζεται στον ιστότοπό σας, παρέχοντας το περιεχόμενο Skroutz σχετικό με το κατάστημα μετά από κλικ.

Δράσεις ως σήμα εμπιστοσύνης που προσέφερε η Skroutz, αυξάνοντας περαιτέρω την αξιοπιστία του καταστήματος.

Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο του Skroutz που σχετίζεται με το κατάστημα, όπως η βαθμολογία, τα ισχυρά σημεία και οι κριτικές χρηστών.


Συνεργάτης BESTPRICE.GR

Η Πιστοποίηση είναι η διαδικασία αξιολόγησης των καταστημάτων με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που έχει ορίσει το BestPrice.

Τα καταστήματα που ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διαδικασία Πιστοποίησης λαμβάνουν την αντίστοιχη σφραγίδα Πιστοποίησης, ανάλογα με τα κριτήρια που πληρούν.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.