Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Καινοτομία SONY

Ζωντανεύει την πρόθεση του δημιουργού

Εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, ξεπερνάμε τα όρια ποιότητας της τηλεοπτικής εικόνας. Τώρα, η τεχνογνωσία μας που προάγει τη δημιουργία περιεχομένου από δημιουργούς ταινιών και τελειοποιεί τις οθόνες που απεικονίζουν την πρόθεση του δημιουργού βρίσκει εφαρμογή στις τηλεοράσεις της σειράς MASTER Series.

Ο κινηματογράφος έρχεται σπίτι

Η παραγωγή ταινιών και η δημιουργία επαγγελματικού εξοπλισμού ταινιών έκανε τη Sony πρωτοπόρο στις ταινίες, και έφτιαξε τηλεοράσεις για κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Στόχος είναι η απόλυτη τηλεόραση, που θα μεταφέρει πιστά το πλήρες όραμα του δημιουργού. 

Αναπαραγωγή κάθε συναισθήματος

Στοχεύουμε σε τηλεοπτική ποιότητα εικόνας με τόση φωτεινότητα ώστε να φωτίζει κάθε λεπτομέρεια, σκοτάδι τόσο βαθύ ώστε να βυθίζεται ο θεατής και χρώματα τόσο όμορφα ώστε να συγκινούν.

Κάλεσμα προς τους δημιουργούς

Καλούμε τους δημιουργούς να αξιοποιήσουν πλήρως την τεχνολογία και να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους. Τώρα, οι δημιουργοί ταινιών μπορούν να αναπτύσσουν νέες κινηματογραφικές ιδέες και να τις δουν να αναπαράγονται τέλεια στο σπίτι.

Επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate

Κάθε αυθεντική ιδέα αναπαράγεται αυθεντικά

Η μετάβαση από το φιλμ στην τηλεόραση απαιτεί ψηφιακή συμπίεση, που επηρεάζει την ποιότητα εικόνας. Αναπτύσσοντας τις τηλεοράσεις της σειράς MASTER Series, θέλαμε να ανακτήσουμε την τελική εικόνα του δημιουργού ως ψηφιακό σήμα μειώνοντας την υποβάθμιση. Δύσκολη πρόκληση που απαιτούσε έναν νέο, ανώτερο επεξεργαστή. 

Η πρόκληση της μετατροπής

Ό,τι βλέπει ο δημιουργός στο γύρισμα κωδικοποιείται και μετά αποκωδικοποιείται και μετατρέπεται για να προβληθεί στην τηλεόραση. Ο επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate της Sony ελαχιστοποιεί την υποβάθμιση εικόνας κατά τη διαδικασία.

Επεξεργασία σημάτων σε υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Κατά την ανάπτυξη του επεξεργαστή εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate, ακολουθήσαμε μια φιλοσοφία αξιοποίησης κάθε bit. Η επεξεργασία των σημάτων γίνεται σε ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit και, μετά, αποκαθίστανται στην αρχική τους ποιότητα. 

Βελτιστοποίηση σημάτων για συγκεκριμένες οθόνες

Ο επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate αναγνωρίζει διαφορές στα χαρακτηριστικά διαφορετικών οθονών και τύπων οθονών, και προσαρμόζει ανάλογα το σήμα. Η πιο προηγμένη ρύθμιση ακριβείας της Sony μέχρι στιγμής. 

Ενσωμάτωση των καλύτερων στοιχείων

Τα στοιχεία υψηλής ακριβείας στον επεξεργαστή σήματος βοηθούν στη διατήρηση της λεπτομέρειας σε ολόκληρη την εικόνα, για απόλυτο ρεαλισμό και οπτική έκφραση στην τηλεόραση.

Επιπλέον, το Netflix επενδύει ενεργά στην παραγωγή αυθεντικού περιεχομένου προγράμματος, χρησιμοποιώντας τα τελευταία πρότυπα βίντεο, και έχει αναπτύξει τη βαθμονομημένη λειτουργία Netflix, σε συνεργασία με τη Sony, για να διασφαλίσει τη διατήρηση της ποιότητας εικόνας. Αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε ειδικά για να αναπαράγει την ίδια ποιότητα εικόνας για την τηλεόραση με την πρότυπη ποιότητα αναφοράς στα στούντιο, με σκοπό να διατηρηθεί το όραμα και η πρόθεση του δημιουργού.

Απόλυτη συνεργασία

Δείτε πώς το Netflix και η Sony έχουν τελειοποιήσει την απόδοση χρώματος, αντίθεσης και κίνησης στο σαλόνι σας με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode. Έτσι, απολαμβάνετε περιεχόμενο ψυχαγωγίας όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός.

Λογότυπο CalMAN

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν κατά τη διαδικασία παραγωγής, η σειρά MASTER Series είναι εξοπλισμένη με το υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN της Portrait Displays. Το λογισμικό αυτό προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα βαθμονόμησης και δυνατότητα προσαρμογής ακριβείας, που δεν θα ήταν δυνατή μέσω των συμβατικών ρυθμίσεων εικόνας. Προσφέρει υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή χρώματος που αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και στις πιο ανεπαίσθητες διακυμάνσεις χρώματος που συμβαίνουν ανά διαστήματα. Η σειρά MASTER Series διαθέτει το λογισμικό CalMAN και δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από δημιουργούς οπτικού περιεχομένου στο στάδιο του post-production και της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τη δέσμευση της Sony να προσφέρει εικόνες με ακρίβεια βαθμονόμησης χρώματος επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι σας.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.