Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Μεταφορικά

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ε.Ε. - "ΠΑΝΗΛΕΚΤΡΙΚΗ" έχει διαμορφώσει τα έξοδα αποστολής ως εξής:


Η μεταφορά και η παράδοση συσκευών είναι ΔΩΡΕΑΝ σε Αθήνα, Πειραιά και περίχωρα και γίνεται με ασφάλεια από μεταφορείς με όχημα της εταιρίας μας (*), ενώ παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν αντικαταβολής.

Σημείωση:  Οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται επί πεζοδρομίου.
Για παραγγελίες εκτός Αττικής ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πρακτορείο μεταφορών που τον εξυπηρετεί, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

Σημείωση: Το κόστος των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται για κεντρικούς προορισμούς. Η εκφόρτωση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές εταιρείες γίνεται πάντα επί πεζοδρομίου.


Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να προκαταβάλει την αξία του προϊόντος που έχει επιλέξει είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Δείτε τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής αναλυτικά (κλικ εδώ).

Η μεταφορά από την αποθήκη μας μέχρι το πρακτορείο γίνεται δωρεάν από μεταφορείς με όχημα της εταιρίας μας.
» ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την μεταφορά και παράδοση των συσκευών μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3458434 ή με email στο info@panelektriki.gr.Παραδόσεις σε όροφο ή υπόγειο γίνονται μόνο κατόπιν συννενόησης.*


(*Σε ογκώδεις συσκευές, όπως για παράδειγμα μεγάλα ψυγεία - ντουλάπες, χρησιμοποιείται ειδικός γερανός από συνεργαζόμενη εταιρία με έξτρα χρέωση, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.