Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Midea Mission II MB-24N8D0

Midea Mission II MB-24N8D0

Φέρε τη δροσιά ή τη θέρμανση στο χώρο σου με το κλιματιστικό Midea Inverter Mission 24ND8D6. Με υψηλής ποιότητας κατασκευή, η λειτουργία θέρμανσης αλλά και η λειτουργία ψύξης, θα σου προσφέρουν αποτελεσματικά, τις τέλειες συνθήκες άνεσης στο σπίτι.

Το κλιματιστικό έχει τη δυνατότητα να παραμετροποιεί τη λειτουργία του σε πραγματικό χρόνο, με βάση τις συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου. Σε συνδυασμό με τα φίλτρα ιονισμού υψηλής πυκνότητας, θα αναπνέεις πεντακάθαρο αέρα, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες.

Διαθέτει επίσης τεχνολογία Flash Cooling / Heating με την οποία μπορεί να ψύξει ή να θερμάνει πολύ γρήγορα το χώρο, κατά την πρώτη εκκίνηση. Σε κάθε περίπτωση λειτουργίας, το κλιματιστικό της Midea σου δίνει δυνατότητα χειρισμού από το smartphone, μέσα από ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, ώστε να μπορείς να θέσεις σε λειτουργία τη μονάδα, ακόμη και πριν φτάσεις στο σπίτι.

Έρχεται ακόμη εξοπλισμένο με λειτουργία iECO για αυξημένα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και λειτουργία ύπνου κατά την οποία, η ψύξη και η θέρμανση προσαρμόζονται ανάλογα. Επίσης, χάρη στην έξυπνη διάγνωση θα γνωρίζεις κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, ανάμεσα σε 97 διαφορετικούς κωδικούς σφαλμάτων. Έτσι, θα γνωρίζεις τι συμβαίνει πριν τον τεχνικό.

Τεχνολογία άνεσης GA Stepless

Το σύστημα λειτουργίας του κλιματιστικού παραμετροποιείται με βάση τις πραγματικές συνθήκες και τα δεδομένα του χώρου, επιτυγχάνοντας μία αδιαβάθμητη προσαρμογή σε όλο το εύρος των στροφών του συμπιεστή.

Φίλτρα ιονισμού υψηλής πυκνότητας

Το σύστημα φίλτρων εξαλείφει πλήρως τις επιβλαβείς ουσίες, παρέχοντας φρέσκο και καθαρό αέρα.

Τεχνολογίες Flash Cooling & Heating

Το κλιματιστικό Midea Inverter Mission II χρησιμοποιεί τεχνολογία γρήγορης εκκίνησης με ισχυρή παροχή κρύου/ζεστού αέρα. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνει άμεσα συνθήκες άνεσης.

Λειτουργία Gear Change

Με τη λειτουργία Gear Change το κλιματιστικό Midea Inverter Mission II προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων εξοικονόμησης, 50%, 75% και 100%.

Εφαρμογή ασύρματου ελέγχου

Έλεγξε το κλιματιστικό και ρύθμισε τα χρονοπρογράμματα εύκολα μέσω της εφαρμογής από τις smart συσκευές σου. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το κλιματιστικό πριν φτάσεις στο σπίτι, ώστε αργότερα κατά την είσοδό σου να έχεις ήδη την τέλεια θερμοκρασία.

Διαισθητικό περιβάλλον χρήστη

Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης, μπορείς εύκολα να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το κλιματιστικό σου, καθώς και να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία λειτουργίας

Λειτουργία iECO

Το κλιματιστικό Midea Inverter Mission II διαθέτει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας iECO. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει τη διατήρηση άνεσης για διάρκεια 8 ωρών, με αυξημένα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας.

Έξυπνη λειτουργία ύπνου

Επίλεξε μία από τις λειτουργίες ύπνου που είναι προσχεδιασμένες για ηλικιωμένους, νέους, παιδιά ή απλά δημιούργησε τη δική σου.

Έξυπνη διάγνωση

Η λειτουργία Έξυπνης Διάγνωσης του κλιματιστικού Midea Inverter Mission II είναι ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου. Παρακολουθεί και ανιχνεύει 97 διαφορετικούς κωδικούς σφαλμάτων σε πρώιμο στάδιο και σε ειδοποιεί μέσω της εφαρμογής στο smartphone ή το tablet.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΓΕΝΙΚΑ
Εγγύηση 3 έτη στην εσωτερική μονάδα 10 έτη στην εξωτερική μονάδα
Ιονιστής Ναι
Χρώμα Λευκό
Βάρος (kg) 63
WiFi Ναι
Κλιματιστικά
SCOP Θέρμανσης (W/W) 4,0
SEER Ψύξης (W/W) 6,8
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΜxYxΒ(mm) 845x702x363
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΜxYxΒ(mm) 1090x338x235
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Α+
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Θόρυβος Εξωτερικής Μονάδας (db) 67
Θόρυβος Εσωτερικής Μονάδας (db) 62
Ισχύς Θέρμανσης (btu) 24,000
Ισχύς Ψύξης (btu) 24,000
Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα Ναι
Ψυκτικό Υγρό R32
  • Κωδικός Προϊόντος: 14682547
  • Διαθεσιμότητα: 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες
  • 985,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: midea, mission, mb-24n8d0, οικιακά, κλιματιστικά, inverter

WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφα..
464,69€
WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφα..
411,99€
WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφα..
761,99€
Κλιματιστικό TCL Elite Premium 12CHSA/XAC1 (R32)WiFi ReadyΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστι..
323,78€
Κλιματιστικό TCL Elite Premium 24CHSA/XAC1 (R32)WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματι..
727,78€