Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Juro-Pro Perla 22L

Juro-Pro Perla 22L

Ο αφυγραντήρας Juro Pro Perla εκτός από αποτελεσματικός, πρόκειται και για τον πιο οικονομικό στην κατηγορία του, αφού καταναλώνει μόλις 320W και είναι σε θέση να καλύψει χώρους έως και 110 τετραγωνικά μέτρα. Με αφύγρανση που φτάνει τα 22 λίτρα ανά ημέρα, θα φτιάξεις την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο σου για άνετο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου.

Στο άνετο και υγιεινό περιβάλλον συμβάλλουν επίσης τα 4 συστήματα καθαρισμού του αέρα τα οποία περιλαμβάνουν φίλτρο για τη σκόνη, λειτουργία ιονιστή αλλά και δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα που απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές και τις επιβλαβείς πτητικές ενώσεις όπως ο καπνός. Ταυτόχρονα, απομακρύνουν τα σωματίδια της σκόνης που είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες και γεμίζουν το χώρο σου με ανιόντα που βοηθούν στην καλή διάθεση και ευεξία.

Στο εσωτερικό του αφυγραντήρα βρίσκεται ένας περιστροφικός συμπιεστής σχεδιασμένος από την Panasonic. Με διπλό ρότορα, χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία και υψηλή απόδοση, σου υπόσχεται υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας για μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στο μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας και τη λειτουργία αυτόματης απόψυξης, θα μπορείς να λειτουργείς τον αφυγραντήρα άφοβα όλες τις εποχές του χρόνου ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται ο συμπιεστής από τις χαμηλές θερμοκρασίες, για να χρησιμοποιείς τη λειτουργία αφύγρανσης ακόμη και σε χώρους που δεν θερμαίνονται αποτελεσματικά.

Στέγνωσε τα ρούχα μέσα στο σπίτι χάρη στην κάθετη εξαγωγή του αέρα και προγραμμάτισε με ευκολία το χρόνο έναρξης ή τερματισμού της λειτουργίας αφύγρανσης με τον χρονοδιακόπτη που μπορείς να ρυθμίσεις μεταξύ 1 και 24 ωρών. Και με τη μεγάλη δεξαμενή νερού των 5.3L δεν θα χρειάζεται να την αδειάζεις συχνά ενώ σε περίπτωση που επιθυμείς, ο αφυγραντήρας συνδέεται απευθείας με την αποχέτευση, για συνεχή αποστράγγιση, με τον σωλήνα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Και για να αφαιρέσεις την υγρασία από κάθε δωμάτιο και χώρο στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σου, ο αφυγραντήρας διαθέτει χειρολαβή και ενσωματωμένα ροδάκια, για να τον μεταφέρεις εύκολα και χωρίς κόπο. Απόλαυσε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον, αξιόπιστα και αδιάλειπτα με τον Juro Pro Perla.

Αφύγρανση 22L τη μέρα
Ο αφυγραντήρας μπορεί και αφαιρεί αποτελεσματικά έως και 22 λίτρα υγρασίας την ημέρα ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει τον αέρα του δωματίου χάρη στα 4 συστήματα καθαρισμού αέρα. Σε απαλλάσσει από τη σκόνη χάρη στο ειδικό φίλτρο ενώ με τη λειτουργία ιονιστή και τα 2 ενεργά φίλτρα ενεργού άνθρακα, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και τον καπνό.

Συμπιεστής Panasonic
Στο εσωτερικό του αφυγραντήρα υπάρχει ένας περιστροφικός συμπιεστής της Panasonic, με διπλό ρότορα για χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβη λειτουργία αλλά και αξιόπιστος για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο αφυγραντήρας Juro Pro Perla καταναλώνει μόλις 320W, η χαμηλότερη στην κατηγορία του, θα απολαμβάνεις μία τέλεια ατμόσφαιρα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Στέγνωμα ρούχων
Με τη λειτουργία κάθετης εξαγωγής αέρα θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι. Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα όπου είναι αδύνατον να απλώσεις τα ρούχα στο μπαλκόνι. Ταυτόχρονα, χάρη στη λειτουργία χρονοδιακόπτη, θα μπορείς να ορίσεις πότε θα σταματήσει ή θα ξεκινήσει τη λειτουργία από 1 έως 24 ώρες.

Μεγάλο δοχείο 5.3L
Ο αφυγραντήρας διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 5.3L ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζεις συνεχώς. Βέβαια, υποστηρίζει και συνεχής αποστράγγιση απευθείας στον αποχέτευση, με το σωλήνα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Και με τα ροδάκια και τη χειρολαβή, ο αφυγραντήρας πάει σε όλο το σπίτι εύκολα και χωρίς κόπο.  • Κωδικός Προϊόντος: 16293496
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 219,98€
Τεχνολογία Wi-FiΡύθμισε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σου, απ' όπου και αν βρίσκεσαι. Αποόλαυ..
245,99€
Με μεγάλο κάδο 9 κιλών, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Επιπλέον, με κατανάλωση ενέ..
393,00€
Υπερηχητικός Υγραντήρας με Ιονιστή, φίλτρο Άνθρακα & HepaPD Mist DesignΑπολαύστε χαμηλά επίπεδα ..
135,00€
Λειτουργία Αφύγρανσης: Μειώνει το επίπεδο υγρασίας, προστατεύοντας εσένα και τον χώρο σου.Λειτο..
428,99€
Λειτουργία Αφύγρανσης: Μειώνει το επίπεδο υγρασίας, προστατεύοντας εσένα και τον χώρο σου.Λειτο..
498,99€