Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Gree Bora GRS-101 EI/JBR1-N3

Gree Bora GRS-101 EI/JBR1-N3

H GREE  παρουσιάζει το μοντέλο GRS-101 ένα επιτοίχιο σύστημα κλιματισμού που ανήκει στη γκάμα των οικιακών κλιματιστικών BORA DC Inverter.

Mε προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi και χρήση του οικολογικου υγρού R32 το οποίο μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος και το κόστος συντήρησης, συνδυάζει την ενεργειακή απόδοση με την τεχνολογική υπεροχή. Διαθέτει εξαιρετικά οφέλη για τον οικιακό χώρο και περιλαμβάνει τον πλέον σύγχρονο τρόπο απομακρυσμένου ελέγχουμέσω Wi-Fi. Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις απ΄ όπου κι αν βρίσκεσαι το κλίματιστικό σου και να δημιουργήσεις το ιδανικό κλίμα στο χώρο σου με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμη διαθέτει Ιονιστή Cold Plasma όπου εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων για καθαρό αέρα απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές και καπνό!

Ισχύς: 9000 BTU

Για χώρους έως: 20 m2

Ενεργειακή κλάση: A++ (ψύξη) / A+++ (θέρμανση)


Οικολογικό ψυκτικό υγρό R32

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει την μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σας και αυξάνει την ενεργειακή του απόδοση. Παράλληλα, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Προηγμένη Τεχνολογία Wi-Fi Control

Κράτησε στα χέρια σου τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και καθαρής ατμόσφαιρας στο χώρο σου, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα και ενέργεια. Από όπου και να βρίσκεσαι ενημερώσου και ρύθμισε τα ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας στο χώρο σου με την τεχνολογία Wi-Fi. Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή μέσω Google Play ή App Store και δημιούργησε το περιβάλλον που εσύ θες για εσένα και την οικογένεια σου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις μέσω του Smartphone ή του Tablet σου!

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Εξασφάλισε τα ιδανικά για εσένα επίπεδα άνεσης, χάρη στη δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης της θερμοκρασίας και της μειωμένης στάθμης θορύβου. Απόλαυσε τις ιδανικότερες συνθήκες ακόμα και όταν κοιμάσαι!

Ιονιστής Cold Plasma

Η νέα σειρά κλιματιστικών FAIRY, διαθέτει Ιονιστή Cold Plasma όπου εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων για καθαρό αέρα απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές και καπνό, ενώ χάρη στα πολλαπλά φίλτρα αέρα που διαθέτει δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα.


  • Κωδικός Προϊόντος: 11998366
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 388,99€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: gree, bora, grs-101, ei/jbr1-n3, οικιακά, κλιματιστικά, inverter

Κλιματιστικό TCL Elite Premium 09CHSA/XAC1 (R32)WiFi ReadyΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστι..
297,88€
Κλιματιστικό TCL Elite Premium 12CHSA/XAC1 (R32)WiFi ReadyΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστι..
337,89€
Κλιματιστικό TCL Elite Premium 18CHSA/XAC1 (R32)WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματι..
582,99€
Κλιματιστικό TCL Elite Premium 24CHSA/XAC1 (R32)WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματι..
736,93€
WiFi StandardΧειριστείτε εύκολα το κλιματιστικό σας μακριά από το σπίτι μέσω μιας «έξυπνης» εφα..
433,00€