Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Carrier Ventus Ultimate 42QHC024D8S / 38QHC024D8S

Carrier Ventus Ultimate 42QHC024D8S / 38QHC024D8S

Η νέα σειρά VENTUS της Carrier προσφέρει σταθερή διατήρηση της θερμοκρασίας του εσωτερικού χώρου με τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση και με λεπτό σχεδιασμό.

Η κλιματιστική μονάδα τοίχου Carrier της σειράς VENTUS Τεχνολογίας ALL DC Inverter προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και μέγιστη ενεργειακή απόδοση στη θέρμανση.

Η τεχνολογία All DC Inverter της Carrier, εξασφαλίζει τη μέγιστη ψυκτική και θερμική ικανότητα με τη χαμηλότερη ηλεκτρική κατανάλωση σε σχέση με άλλα κλιματιστικά της κατηγορίας του.

Τα πολύ μεγάλα όρια λειτουργίας κατά την ψύξη και τη θέρμανση καθιστούν τη σειρά VENTUS την αποδοτικότερη, ενώ εξασφαλίζεται ταυτόχρονα η πολύ χαμηλή κατανάλωση σε όρια πέραν των συνηθισμένων!

Η σειρά VENTUS προσφέρει απόλυτη άνεση και ποιότητα εσωτερικού αέρα.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πιστοποίηση EUROVENT:

Η Eurovent είναι ένας ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Παγκοσμίως, ο οποίος πιστοποιεί ότι οι αποδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων κλιματισμού ακολουθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η Carrier συμμετέχει με την σειρά VENTUS στο πρόγραμμα Eurovent, εξασφαλίζοντας στους πελάτες & χρήστες των προϊόντων, την εγγύηση ότι κάθε κλιματιστική μονάδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού και ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ανακοινώνονται είναι ΑΛΗΘΗ.

Τεχνολογία ALL DC Inverter:

Η εξωτερική μονάδα διαθέτει συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα DC Inverter εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Φίλτρα πενταπλής δράσης: PRE FILTER, ANION, VITAMIC C, HEPA & CATALYST:

Η μονάδα διαθέτει 5 σειρές φίλτρων αέρα για καλύτερη ποιότητα εσωτερικής ατμόσφαιρας. Ο αέρας εισέρχεται στην εσωτερική μονάδα διαπερνώντας σε πρώτο στάδιο το προφίλτρο, το οποίο συλλαμβάνει τα μεγαλύτερα σε όγκο ατμοσφαιρικά σωματίδια. Το φίλτρο ANION (ιονισμού) απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα. Το φίλτρο Vitamin C έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φίλτρα HEPA & CATALYST απορροφούν μικρότερα σωματίδια και εξουδετερώνουν τον καπνό, διάφορες χημικές οργανικές ουσίες, και κακοσμίες. Έτσι, διασφαλίζεται μια καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα!

Ιονιστής:

Δημιουργεί ένα κλίμα ευεξίας καθώς αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Ο Ιονιστής απομακρύνει γύρη και σκόνη ενώ εξουδετερώνει τα βακτήρια και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές όπως αυτή του καπνού από τσιγάρο για ένα καθαρότερο & υγειές εσωτερικό περιβάλλον.


Follow Me:

Επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σου. Ο χρήστης δύναται με την ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής να έχει την επιθυμητή θερμοκρασία στο σημείο που έχει τοποθετήσει το χειριστήριο!

Έξυπνη απόψυξη:

Όταν η μονάδα βρίσκεται σε λειτουργία θέρμανσης ενεργοποιεί την απόψυξη για την αποφυγή δημιουργίας πάγου στην εξωτερική μονάδα μόνο όταν είναι απαραίτητο, εξασφαλίζοντας μία ομαλή και εύρυθμη λειτουργία με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτοδιάγνωση βλαβών:

Επιτρέπει στο χρήστη να ενημερωθεί για τις πιθανές βλάβες της μονάδας εύκολα και γρήγορα. Έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει εκ των προτέρων το οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει προκύψει!

Αυτόματη κίνηση περσίδας:

Η περσίδα της εσωτερικής μονάδας λειτουργεί αυτόματα σε οριζόντια θέση, ενώ ο χρήστης έχει την δυνατότητα της σταθεροποίησης αυτής σε επιθυμητό σημείο με το πάτημα ενός κουμπιού!

Έξυπνη προθέρμανση:

Με τη λειτουργία της έξυπνης προθέρμανσης εξασφαλίζεται ότι ο αέρας της εσωτερικής μονάδας, όταν αυτή είναι σε λειτουργία θέρμανσης, θα είναι θερμός αποτρέποντας την δημιουργία ψυχρών κυμάτων αέρα κατά την εκκίνηση της μονάδας.

Έξυπνης κατανομής αέρα:

Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει την αυτόματη λειτουργία της παροχής του αέρα. Όταν η μονάδα είναι προγραμματισμένη σε λειτουργία ψύξης, ο αέρας κατευθύνεται αυτόματα παράλληλα με το δάπεδο, ενώ όταν είναι προγραμματισμένη σε λειτουργία θέρμανσης, ο αέρας κατευθύνεται κάθετα προς το δάπεδο.


Λειτουργιά ECO
Με τη λειτουργία ECO επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, από 25% έως και 50%, καθώς η μονάδα προσαρμόζει τη λειτουργία της στις ανάγκες του χώρου σου. Έτσι, καταναλώνεται μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται χωρίς καμία επιπλέον σπατάλη.
Αυτοκαθαρισμός
Απομάκρυνση της υγρασίας & των μικροσωματιδίων από το εσωτερικό της μονάδας με ταυτόχρονη παρεμπόδιση της δημιουργίας μούχλας και βακτηριδίων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές κατά την εκκίνηση της μονάδας.
Αναμονή 0,5 Watt
H συσκευή καταναλώνει μόνο 0,5 Watts ανά ώρα όταν αυτή βρίσκεται σε θέση sand by! Δηλαδή 50% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλα κλιματιστικά!
Λειτουργία Turbo
Με τη λειτουργία αυτή η κλιματιστική μονάδα εξασφαλίζει την άμεση επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας στον χώρο! Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στον χώρο σου είναι στα επίπεδα που εσύ θέλεις!
Αδιάλειπτη λειτουργία
Αδιάλειπτη λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Με το Low Ambient Kit η μονάδα λειτουργεί αδιάλειπτα σε ψύξη κατά τη χειμερινή περίοδο σε χώρους όπου αυτό απαιτείται.
Υπερφορτισμένα Δίκτυα
Αδιάλειπτη λειτουργία σε υπερφορτισμένα δίκτυα της Δ.Ε.Η. (όπως τα νησιά την καλοκαιρινή περίοδο). Η μονάδα έχει σχεδιαστεί για να σε τάση από 168 έως 264 Volts παρέχοντας έτσι προστασία από αυξομειώσεις της τάσης της ΔΕΗ μέσα στα συγκεκριμένα όρια.
Θέρμανση στους 8°C 
Το τηλεχειριστήριο διαθέτει τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού, να ρυθμίζεται η λειτουργία θέρμανσης της μονάδας στους 8°C σε περιπτώσεις που ο χρήστης απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τον κλιματιζόμενο χώρο. Έτσι, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, προστατεύονται τα δομικά, ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά και μηχανολογικά υλικά του χώρου.
Ταχύτητες ανεμιστήρα
Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας διαθέτει 12 ταχύτητες. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις 3 εξαιρετικά αθόρυβες ταχύτητες με το πάτημα ενός κουμπιού. Απόλαυσε ιδανικές συνθήκες αθόρυβης λειτουργίας στην κατηγορία!
Λειτουργία χρονοδιακόπτη
Η μονάδα βάζει προγραμματισμού ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα βάσει των ρυθμίσεων χρόνου που έχει δώσει ο χρήστης έως 24 ώρες.
Sleep Mode
Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) και επιπλέον αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της μονάδας με ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χωρίς τη δημιουργία ανεπιθύμητων θερμοκρασιών που προκαλούν δυσφορία στον χρήστη στη διάρκεια του ύπνου.
Λειτουργία κλειδώματος χειριστηρίου 
Ο χρήστης εξασφαλίζει ότι οι ρυθμίσεις της μονάδας παραμένουν σύμφωνα με τις παραμέτρους που ο ίδιος έχει ορίσει ακόμα και αν αυτό έρθει στα χέρια κάποιου άλλου, όπως ένα παιδί.
Κατασκευή εξωτερικής μονάδας 
Η εξωτερική κλιματιστική συσκευή διαθέτει κέλυφος από γαλβανισμένη λαμαρίνα Α΄ Ποιότητας και πάχους 8/10 mm, δηλαδή 25% μεγαλύτερη σε πάχος από άλλες μονάδες! Έτσι εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ η μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία σε περιοχές που οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα αντίξοες!
ΓΕΝΙΚΑ
Εγγύηση 3 έτη στην εσωτερική μονάδα 5 έτη στην εξωτερική μονάδα
Ιονιστής Ναι
Χρώμα Λευκό
Βάρος (kg) 75
WiFi Όχι
Κλιματιστικά
SCOP Θέρμανσης (W/W) 4,0
SEER Ψύξης (W/W) 6,7
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΜxYxΒ(mm) 845x702x363
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΜxYxΒ(mm) 1082x338x225
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Α+
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Θόρυβος Εξωτερικής Μονάδας (db) 69
Θόρυβος Εσωτερικής Μονάδας (db) 63
Ισχύς Θέρμανσης (btu) 24,000
Ισχύς Ψύξης (btu) 24,000
Φίλτρα Καθαρισμού Αέρα Ναι
Ψυκτικό Υγρό R32
  • Κωδικός Προϊόντος: 15306118
  • Διαθεσιμότητα: 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες
  • 913,99€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τεχνολογία Wi-FiΡύθμισε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σου, απ' όπου και αν βρίσκεσαι. Αποόλαυ..
244,99€
Με μεγάλο κάδο 9 κιλών, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Επιπλέον, με κατανάλωση ενέ..
397,00€
Υπερηχητικός Υγραντήρας με Ιονιστή, φίλτρο Άνθρακα & HepaPD Mist DesignΑπολαύστε χαμηλά επίπεδα ..
135,00€
Λειτουργία Αφύγρανσης: Μειώνει το επίπεδο υγρασίας, προστατεύοντας εσένα και τον χώρο σου.Λειτο..
427,99€
Λειτουργία Αφύγρανσης: Μειώνει το επίπεδο υγρασίας, προστατεύοντας εσένα και τον χώρο σου.Λειτο..
497,99€